Author Archives: admin

Undgå markedsreguleringer og lovforslag, der ikke gavner din virksomhed

Markedsreguleringer og politiske beslutninger er en afgørende faktor for, hvordan din virksomhed klarer det eller om din organisation kan få gennemført bestemte lovforslag. I den forbindelse er det nødvendigt at have en tilstrækkelig gennemslagskraft over for vigtige beslutningstagere. Din virksomheden eller organisation kan påvirke den politiske dagsorden til jeres fordel gennem strategisk kommunikation og Public Affairs, som er værktøjer til at påvirke vigtige aktører, herunder også politiske beslutningstagere.

 

Strategisk kommunikation gennem Public Affairs

Gennem den strategiske kommunikationstype Public Affairs er det muligt at få indflydelse på den politiske arena gennem dialog med vigtige beslutningstagere. Det kræver dog sit grundarbejde at få åbnet kommunikationskanalerne til de aktører, som enten nu eller på lang sigt kan være relevante for din virksomhed eller organisation. Det er derfor et større arbejde at udføre strategisk kommunikation, og din virksomhed eller organisation kan derfor få glæde af at få hjælp fra et anerkendt kommunikationsbureau, som har hjulpet både store og små virksomheder.

Til at udvælge relevante aktører vil det tilknyttede kommunikationsbureau udføre aktøranalyser for at finde de offentlige beslutningstagere, embedsmænd og politikere, som kan være relevante. Herefter er målet at få bevæget sig ind i det netværk, hvor de relevante aktører befinder sig. En etablering af interessesammenslutninger kan også være en god ide. Det kræver politisk strategilægning såvel som proaktivt og reaktivt pressekontakt. Dialogprojekter, konferencer og pressemøder bør også overvejes. Et brug af flere sociale medier til at udbringe jeres budskab er også oplagt.

 

Lær redskaberne til strategisk kommunikation

I den forbindelse bør I overveje medietræning, så I eksempelvis selv kan lære at bruge Facebook, Instagram og LinkedIn. Denne viden er både nyttig til en mere aktiv promovering af jeres budskaber online samt til håndtering af de såkaldte krisesituationer, hvor I skal vise, hvor jeres virksomhed står i eksempelvis en politisk diskussion. Her er det også vigtigt, at der ikke udelukkende bliver fokuseret på den eksterne kommunikation, da den interne kommunikation også er afgørende for, at I er helt skarpe på jeres budskaber. Gennem møder, mails, kampagner og gå-hjem-møder er det muligt at orientere hele eller dele af virksomheden om, hvad der sker på tværs af afdelingerne. Dette skaber også mulighed for nye samarbejde og derved forberedelser i virksomheden.

Ved at forbedre den interne såvel som eksterne kommunikation bliver I som virksomhed eller organisation altså stærkere til at møde det marked, som I på nuværende tidspunkt eller på sigt vil befinde jer i.

 

Rostra Kommunikation A/S

Svanemøllevej 58

2900 Hellerup

33159420

What is a 3D printer?

You have probably heard of 3D printing before. But do you know what it means? It is a fairly new invention that has been discussed in the media a lot. 3D printers are supposed to make designing and creating things much easier, using innovative technology and lightweight and low-cost materials. Here is a little info on how 3D printers operate.

 

How does it work?

After acquiring a 3D printer, the first step is to design something to print. Then, you make a blueprint of the object. If you know how to use modelling software, you can design your own object and make it into a blueprint. If you are not that experienced, there are certain websites that allow users to upload blueprints. This way, you can find a blueprint that is all ready to use. The next step is sending your design to the 3D printer.

To create an object, like a pair of 3D printed glasses, the 3D printer needs material to build from. Depending on the printer and object, the material could be bioplastic or polyamide powder. When creating the object, the printer melts the material and arranges it in layers. The material is cooled down instantly, leaving the design you created.

 

What can you make in a 3D printer?

Depending on what kind of material you decide to use in your 3D printer, the possibilities are almost endless. Like mentioned above, you can make a pair of 3D printed glasses in polyamide powder, making the glasses very lightweight. There is no need for soldering or screws, and the excess material can be reused. In the world of fashion, you can also make shoes or jewelry. Additionally, you can even make designs out of food – like chocolate made into treats.

The possibilities of 3D printing are game changing in the medical world. Doctors are currently testing biomaterial for regenerative medicine. This means, that they can 3D print small body parts made from a patient’s cells. This could be for printing a nose or an ear. The next step is trying to print organs that can be used for organ transplants.

If you do not have a 3D printer of your own, do not worry. There are more and more companies today, who benefit from a 3D printer. Before purchasing an item, try and find a store that will 3D print it. 3D printing is truly the future.

 

Monoqool ApS

Danstrupvej 27m

3480

Fredensborg

60222071

Skal din motorcykel på værksted?

Et køretøj kommer aldrig igennem sin levetid uden diverse serviceeftersyn og eventuelle reparationer, og det gælder biler såvel som motorcykler. Trænger din Yamaha til at komme et smut forbi værkstedet, eller mangler du et Yamaha MC værksted, der sørger for at indkalde til serviceeftersyn, er det med at få fat i en dygtig en af slagsen. For indgår du en aftale med et værksted, vil du altid kunne ringe, hvis der opstår akutte problemer med dit køretøj. For selvom det kan friste selv at ordne de små skavanker, så kan det i sidste ende bedst betale sig at få professionelle øjne på problemet. Så sikrer du dig i hvert fald, at din motorcykel er i topform, og at den kan køre i mange år endnu. Men hvad er godt at have øje for, når du vælger forhandler? Vi vil gerne gøre det lidt lettere for dig at finde frem til det ideelle værksted, så vi har givet et par gode råd.

Vælg et værksted med ekspertise  

Der findes efterhånden en række af forskellige motorcykelproducenter, og ikke to forskellige modeller er bygget op på samme måde. Hvert mærke har sine fordele og går målrettet efter at opnå et helt bestemt resultat. Som ejer af en Yamaha bør du kontakte en Yamaha mc forhandler for råd og vejledning til at finde et værksted nær dig. Måske de selv yder denne service, og så er arbejdet gjort for det, og hvis ikke, så kan de helt sikkert hjælpe dig på vej. Det er nemlig vigtigt med et værksted, der har ekspertviden inden for et givne mærke, hvis du altid vil være garanteret service i topkvalitet. De vil også nemt kunne skaffe originale reservedele fra selv samme mærke, hvis uheldet er ude.

Brug dit værksted til flere ting 

Find et værksted, som lader dig føle, at du er i trygge hænder hos dem. Ofte yder et værksted ikke kun serviceydelser såsom reparationer, udskiftning af reservedele eller polering af motorcyklen, men også vinteropbevaring og forårsklargøring. Kan du samle det hele ét sted kan det være en stor fordel, og det vil i længden kunne spare dig for både tid, besvær og penge. For med en god relation og en stærk tillid til sit værksted, vil det også give igen den anden vej. Tag en snak med dit værksted omkring dine ønsker, så kan de fortælle dig mere om, hvordan de kan imødekomme dine behov.

Yamaha Store Ringsted

Fluebækvej 200

4100 Ringsted

57 61 82 28

Akupunktur kan hjælpe alle – også dig!

Nogle personer er stadig skeptiske over for akupunktur og anser behandlingsmetoden som alternativ. Delvist har de ret, hvis der er tale om akupunktur, som udføres af uautoriserede fagfolk, men hvis der er tale om den medicinske akupunktur udført af autoriserede fagfolk, så er den altså god nok!

 

Det kan medicinsk akupunktur

Der er evidens for, at den medicinske akupunktur virker. Videnskabelige studier dokumenterer effekter for, at akupunktur er en meget effektivt behandling. Gennem den moderne viden om patologi og neurofysiologi er akupunktur i stand til at smertestille og behandle fysiske og psykiske komplikationer. Den medicinske akupunktur virker derfor, mens den kinesiske akupunktur i højere grad bygger på idéer om at opnå balance mellem energier i kroppen.

 

Det kan den medicinske akupunktur gøre for dig

Har du muskelømhed? Har du også hævelser i kroppen? Eller lider du af hælspore? Så er akupunktur noget for dig. Gennem frigivelsen af endorphiner, som er kroppens naturlige smertedæmper, vil det være muligt at få ophævet muskelømhed, samtidig med at der forebygges mod, at du udvikler kroniske smerter. Gennem dannelsen af kortisol er det muligt at nedbringe de hævelser, som du måtte døje mig. Akupunktur får således stimuleret dannelsen af endorphiner og kortisol, som tilsammen er i stand til at afhjælpe og forebygge mod fysiske skavanker. Således mindskes behovet også for brug af lægemidler, så du undgår at bruge penge på medicin samt udsætte din krop for medicinens bivirkninger.

Sover du dårligt? Er du ikke helt glad for tiden? Eller lider du af angst eller en depression? Så kan akupunktur også hjælpe dig med dette! Ved at fjerne de fysiske skavanker vil du generelt få øget følelsen af velvære. Du vil få sovet bedre om natten, hvilket også forbedrer humøret.

Akupunktur kan således hjælpe dig med at komme ind i en god cirkel, hvor du har det bedre – både som følge af de fysiske og psykiske fordele, som akupunkturen medfører.

 

Find din autoriserede behandling til medicinsk akupunktur

Der findes flere autoriserede behandlinger i akupunktur landet over. Mange kunder foretrækker at kombinere akupunkturen med andre behandlinger. Det kan eksempelvis være massage til at øge velvære og smertelindre yderligere. Det kan også være fysioterapeutiske behandlinger, hvis der er brug for yderligere fokus på din fysiske tilstand. Akupunktur kan også kombineres med et personligt træningsforløb. Mulighederne er derfor mange, så tag kontakt til et populær center med akupunktur i Ballerup, hvor du kan få tilrettelagt et behandlingsforløb,som passer til dit individuelle behov.

fysioterapien.dk

Centrumgaden 1

2750 Ballerup

44653618

Tandlægeskræk er du ikke ene om

Tandlægeskræk er ikke noget særpræget fænomen længere, og hver eneste dag møder en tandlæge et sted i landet mindst én, der har tandlægeskræk. Betegnelsen dækker over det at være nervøs eller bange for at komme til tandlægen, og alt afhængig af hvor bange du er, vil du kunne opleve at blive fysisk dårlig eller føle, at det hele er klaustrofobisk omkring dig. Det burde dog kaldes noget andet end tandlægeskræk, da det ikke nødvendigvis er tandlægen, man er bange for, men selve undersøgelsen, som indebærer instrumenter og muligvis bedøvelse.

For nogle vil deres angst være så stor, at man helt lader være med at dukke op hos tandlægen, fordi man ikke kan holde det ud. Er dette tilfældet, er der tale om en lidelse ved navn odontofobi, og man taler altså ikke længere om almindelig tandlægeskræk.

 

Forebyggelse af tandlægeskræk

Har du tandlægeskræk, kan du heldigvis forebygge den og måske blive helt fri for den i sidste ende. Behandling og forebyggelse af din angst bygger helt grundlæggende på et fortroligt samspil mellem dig og din tandlæge. Det er derfor vigtigt, at du undersøger, om din tandlæge er i stand til at give dig denne hjælp. Hvis ikke det er tilfældet, så skal du sørge for at finde en tandlæge i Odense eller i en af de andre store byer i Danmark, som har ekspertise inden for området. På den måde vil du bedst muligt kunne få behandling og slippe af med din angst. Du og din tandlæge skal sørge for at have de samme tanker om den løsning, der skal søges henimod, så I kan arbejde målrettet sammen.

Gode råd til dig som patient 

Tandlægeskræk er altså ikke bare én ting, men det findes i et utal af forskellige udgaver og grader. Når du er bange og har angst for et tandlægebesøg, så bunder det også i noget mentalt, som du kan arbejde med. Ved at tage udgangspunkt i nogle gode råd, kan du hjælpe dig selv med at forebygge din angst, men også gøre det lettere for dig selv at modtage hjælp fra andre.

Det er vigtigt, at du finder en tandlæge, som du også har tillid til. Fortæl, hvad du er bange for, så din tandlæge ved det ned til den mindste detalje. Sørg for at få regelmæssige konsultationer hos tandlægen, så du kommer ind i en rytme og på den måde vænner dig en smule til sådan et besøg. Og så skal I have en klar aftale om, hvordan hele forløbet skal være. Så ved du helt præcist, hvad der skal ske.

Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS

Skt. Anne Plads 2, 2

5000 Odense C

66128695

Derfor skal du vedligeholde din husfacade

Der er så mange andre ting, man kan bruge sine penge på end vedligeholdelse af facaden på sit hus. Både personer i private boliger og erhvervsdrivende har udgifter nok i forvejen til skat, afdrag på lån eller husleje samt vedligeholdelse af selve bygningen. Bygningen kræver indvendig rengøring og udgifter til skader, der kan påvirke husets tæthed, opvarmning og vand- og varmetilførsel. Derudover kommer så vedligeholdelse af facaden, som mange i første omgang tilsidesætter, da de vurderer, at der kun er tale om en omgang maling, som godt kan vente til sommerferien.

Derfor skal du ikke længere udskyde din facadevedligeholdelse

Faktisk er vedligeholdelse af facader på alle slags bygninger yderst nødvendig for at undgå pludselige skader. Da facaden kun langsomt bliver nedbrudt af vind, vejr og forurening fra trafik og industri, vil man som husejer blive fristet til at udsætte den regelmæssige vedligeholdelse med et halvt år ad gangen, da man undervurderer, hvilke konsekvenser små revner og skader kan have på sigt.

Nogle bygningsfacader og materialer skal selvfølgelig vedligeholdes oftere og anderledes end andre. Når man køber et hus eller allerede ejer et og ikke tidligere har gået op i facaderenovering, kan det sagtens betale sig, at få en professional maler eller et renoveringsfirma til fortælle dig netop hvordan din overflade kan plejes og males bedst.

Vælg den rigtige renoveringsekspert

Når du skal vælge det rigtige firma til netop din bygningsfacade, er det vigtigt at se, hvilke opgaver de tidligere har haft succes med samt at indhente vurderinger og tilbud fra mere end ét firma. Så har du den bedste mulighed for, at finde ud af, hvad almen og bedste praksis egentlig er for dit hus. Hvis metoderne i de forskellige renoveringsfirmaer modstrider hinanden, eller modstrider den generelt bedste praksis, der anvendes for dine materialer og overfladebehandlinger, kan du kontakte eksperter, der netop er specialiseret og godkendt.

Undgå dårligt håndværk

Der findes mange gode firmaer, der tilbyder facaderenovering i København, Odense, og andre større og mindre byer. Der findes dog også mange klamphuggere, som efterlader dig med dårligt håndværk, en tom pengepung og måske en åbentstående facade, der er særligt modtagelig overfor mikroorganismer, smog, røg, vand og fugt, der hurtigt kan skade indeklimaet og varmeforbruget i huset.

Malerfirmaet Sommerlund Aps

Livjægergade 33

2100 København Ø

20 16 17 86

Sådan passer du bedst på dine VVS-installationer

Det er vigtigt at vedligeholde sit hjem. Hjemmet er det sted, du tilbringer al den vigtigste tid, og er den base, hvor du føler dig tryg og afslappet. Derfor bør man også passe godt på det, så det ikke forfalder og bliver ucharmerende eller i dårlig stand. Mens du passer godt på dine møbler og andet inventar, skal du huske, at VVS-installationerne ikke må forsømmes. For at undgå uheld som for eksempel vandskader, er her nogle tips, du kan følge.

Gode råd til VVS-vedligeholdelse

Det er en god idé at lave en tjekliste, så du en eller to gange om året husker at tjekke alle dine VVS-installationer.

En af de første ting, du kan gøre, er, at lokalisere hvor din vandforsyning og kloakrør går ind og ud af huset. Her bør du kigge efter lækager. Disse kan vise sig som vandpytter eller -pletter. En anden ting du bør kigge efter er nedbrydning af metallet. Dette viser sig som misfarvninger og pletter rundt om kobber- og messingsamlinger. Nedbrydningen kan føre til lækager, da det gør rørene svage.

Hvis du fjerner brusehovedet og vandhane på badeværelset, kan du tjekke om der har sat sig bundfald inde i armaturet. Vask, bruser og badekar bør ikke være tilstoppede og bør også tjekkes. Dermed sikrer du dig et ubesværet afløb, hvor vandet nemt kan løbe igennem.

Rust er også en dræber blandt VVS-installationer. Finder du rust på rør og lignende, er der en risiko for, at de bliver svage og nemt går i stykker. Disse dele skal udskiftes, enten af dig selv eller ved at kontakte VVS i Valby for et sikkert arbejde.

Vigtigt at være grundig

Tjek rundt om dit toilet for vandlækage. Du kan også prøve at rokke toilettet roligt fra side til side, for at se om det giver sig.

På badeværelset kan en ødelagt flise være et tegn på, at der er en lækage. Der kan være råd bag flisen, der gør, at den smuldrer og går i stykker. Gennem din inspektion af VVS-installationerne, bør du også være opmærksom på mug. Mug kan vise sig som mørke pletter, og kan være sundhedsskadeligt, hvis man opholder sig i nærheden af det for længe. Et tilfælde af mug kan være resultatet af en lækage og/eller stillestående vand.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst tjekker dit hus’ VVS-installationer, så kontakt en VVS’er for flere råd.

Schyberg VVS Entreprise ApS

Stolbergsvej 5

2970 Hørsholm

36 30 07 74

Tag kontrol over lysindfaldet i dit hjem

Når det gælder dit hjem, så har du garanteret selv stået for indretningen i rummene. Med en indretning du kan lide, bliver det et rart hjem at opholde sig i. Har du selv været involveret i byggeprocessen i dit hus, så har du selvfølgelig også valgt de løsninger, som du synes bedst om og i de materialer, som du bedst kan lide. Lyset kan vi til dels styre med lamper og vinduespartier. Især er det blevet populært med store glasfacader, så lyset og naturen bringes ind i stuen. Men solen kan sommetider overophede rummet eller blænde – og så er det en god idé med solafskærmning.

 

Hvorfor vælge solafskærmning?

Der er flere grunde til, at indvendig solafskærmning er en god løsning til dit hjem. Selvom solens stråler har mange gavnlige effekter på vores humør og helbred i form af varme stråler og D-vitamin, så kan den desværre også virke generende til tider. Skinner solen kraftigt, kan rummet hurtigt blive overophedet. Dette gør, at det bliver ubehageligt at opholde sig der, og kan forårsage hovedpine og uoplagthed. Vi vil gerne have solen i moderate doser og her er solafskærmning den ideelle løsning, for dig der gerne vil sikre et godt indeklima.

Med solafskærmning kan du selv kontrollere mængden af lys og varme i dit hjem. Derfor lukker du ikke helt af for solens varme stråler, men regulerer dem blot i passende mængder alt efter vejr og humør. Udover overophedning beskytter solafskærmningen også mod blænding, hvilket kan virke meget generende for øjnene.

 

Flotte, moderne løsninger

Lad os lige vende tilbage til indretningen. Du vil selvfølgelig ikke have grimme afskærmningsløsninger i dit hjem, hvilket du heller ikke behøver. Heldigvis findes der mange flotte og moderne løsninger til solafskærmning. Løsninger kan være persienner i træ eller aluminium, insektnet hvor du dermed samtidig slipper for insekter, eller gardiner som kan fås både som lamelgardiner, panelgardiner til mørklægning eller rullegardiner. Mulighederne er mange, og de kan endda fås med tilbehør som f.eks. automatik.

Vælger du en løsning der passer til dine vinduer og din indretning, vil solafskærmningen uden tvivl kun blive en glædelig tilføjelse til dit hjem. Sørg blot for at vælge afskærmning, der matcher boligens stil og de vil derfor bidrage dekorativt og æstetisk til rummet. Samtidig er indvendig solafskærmning også nemmere at håndtere end en udvendig løsning, så du får ingen besvær med at skærme for de generende stråler.

 

Mida Gardiner ApS

Engtoftevej 21

9000 Aalborg

60118281

Hvad er symptomerne på stress?

Stresssymptomer

Der eksisterer to former for stress – den kortvarige stress og den langvarige stress. Stort set alle personer oplever engang imellem at blive udsat for kortvarig stress – for eksempel inden en vigtig præsentation. Dette er ufarligt, når blot stressen rammer sjældent og i korte perioder af gangen. Den langvarige stress skal derimod undgås, da personer med langvarig stress er i langt større risiko for at få diverse sygdomme grundet den konstante fysiske og psykiske belastning på kroppen fra den langvarige stress. Den langvarige stress ses eksempelvis hos personer med en travl hverdag, hvor der både skal være tid til arbejdslivet og familielivet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du er ramt af stress, og om der i så fald er tale om kortvarig stress eller langvarig stress? Så bør du læse med her for at se, om du kan genkende følgende symptomer på stress.“read more…”

Usynlige bøjler til diskret tandretning

Diskret tandretning

I dag er tandretning ikke længere lig med store, synlige og generende bøjler. Med udviklingen af usynlige bøjler er det muligt at få rettet sine tænder på diskret vis – og dermed opleve færrest mulige gener under tandretningsprocessen.

Denne form for tandretning er en moderne tandretningsteknik udviklet med det formål at gøre tandregulering både mere effektivt og bekvemmeligt. Hos en moderne tandlæge med adresse i både Frederiksværk og Jyllinge kan du høre mere om, hvordan du kan få rettet dine tænder med usynlige bøjler.

Hvordan virker de usynlige bøjler?

Usynlige bøjler er bøjler, der er fremstillet i et særligt plastmateriale. Dette plastmateriale er gennemsigtigt, hvorfor bøjlen er så godt som usynlig på tænderne. Udover at være usynlig er bøjlen også aftagelig. Det betyder, at du modsat traditionelle fastsiddende bøjletyper kan tage bøjlen ud i forbindelse med indtag af mad og drikke. Dette gør bøjlen meget diskret, og hverken du eller folk omkring dig vil lægge mærke til, at du er ved at få rettet dine tænder.

Når du får rettet dine tænder med usynlige bøjler, vil du få fremstillet et sæt af bøjler, som du skal skifte imellem, og som gradvist vil rykke dine tænder i den ønskede position.

Inden tandretningen påbegyndes

De fleste tandsæt kan blive rettet med denne bøjletype. Metoden kan anvendes på skæve tænder, strittende tænder, mellemrum mellem tænderne og flere andre tandstillingsfejl.

Inden du kan komme i gang med at få rettet dine tænder, skal du dog have undersøgt din tandstilling. Dette kan du få gjort hos en kompetent tandlæge tæt på Helsinge, som vil kunne vurdere, hvorvidt dine tænder kan rettes med denne bøjletype.

Behandlingsprocessen – skridt for skridt

Vurderes det, at dine tænder egner sig til at blive rettet med de usynlige bøjler, er du nu klar til at komme i gang.

Først tages aftryk og billeder af dine tænder. Disse skal bruges til at lave et digitalt billede af dine tænders slutposition samt tjene som grundlag for udarbejdelsen af bøjlerne. Når bøjlerne er blevet fremstillet, vil du blive instrueret i, hvordan du skal bruge dem. Du får information om, hvor mange timer de skal sidde i munden i døgnet, samt hvornår du skal skifte mellem bøjlerne.

Herefter vil din brug af de usynlige bøjler gradvist rette dine tænder. Når du når til den sidste bøjle i sættet, er du ved at være ved tandretningens afslutning, og dine tænder vil nu være både flottere og mere harmoniske end før.
Smilklinikken
Jyllingecentret 41
4040 Jyllinge
46 73 03 30

Smilklinikken
Strandgade 24
3300 Frederiksværk