Category Archives: indbrud

Vælg den bedste alarmløsning til dig

Alarm

Det er vigtigt at føle sig tryg i sin hverdag. Både i sit eget hjem, men så sandelig også på sit arbejde. Ligesom hjemmerøverier er steget i løbet af de seneste år, er der også kommet flere røverier i butikkerne. Ikke kun i åbningstiderne, hvor folk prøver at liste den nyeste iPhone med ud gennem butikken, men også om natten når butikkerne er lukket, prøver de at komme igennem døre og vinduer, i håb om at få noget af værdi med ud.

Heldigvis er der professionelle og hjælpsomme udbydere af alarmer i Køge, som er klar til at alarmsikre både din private bolig og din virksomhed. Ligeså er der også dygtige og erfarne udbydere af alarmer i Roskilde, Aalborg, Odense og resten af landet. Udbyderne af alarmer er også blevet mere opmærksomme på sikkerheden af både private hjem og virksomheden, grundet den store forøgelse inden for røverier. Forhør dig lidt rundt omkring om hvilke anmeldelser de forskellige udbydere har fået fra deres kunder. Nogle udbydere kan nemlig have lave priser på deres alarmer, men til gengæld knap så god service. Hvorimod nogle kan have høje priser, men rigtig god service. Og når det er i forbindelse med alarmsystemer, er det vigtigt der medfølger både gode produkter og service, da dette skal skabe trygge rammer i hverdagen.

Når du vælger din udbyder af alarmer, er det altid vigtigt at vælge et firma, hvor de har uddannede fagfolk ansat, da alarmer er en vigtig del af trygheden i hverdagen, hvis man føler behov for dette. Det er også en god idé, at vælge dem som yder service døgnet rundt, i tilfælde af der skulle opstå tekniske problemer. Det er bestemt også vigtigt at benytte sig af et alarmsystem, som er tilsluttet DanKontrol A/S, da dette er godkendt af Rigspolitichefen, så de modtager og behandler alarmsignaler.

Man kan få flere forskellige former for alarmer. Men både dem man benytter sig af privat og i erhvervslivet, er dog oftest ens. Der kan dog være små forskelle, da der selvfølgelig er en væsentlig forskel på det antal komponenter der skal benyttes. Udbyderne yder den service, at de tager ud til din virksomhed eller private bolig, hvor de vurderer hvilken form for alarm der er brug for, og så installerer de alarmerne for dig, så det bliver gjort rigtigt. Er det en virksomhed som skal have installeret alarmer, ville det være en god idé, at overveje om der skal kameraer op, da man således kan identificere tyven efterfølgende.

 

 

SEJER SECURITY

Cedervej 10

4600 Køge

Tlf: 20 95 89 58