Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Category Archives: Uddannelse

Lederudvikling er en nødvendighed

Medarbejder

 

Flere og flere virksomheder landet over tager lederudvikling alvorligt og ser det som en nødvendighed for, at virksomheden kan drives succesfuldt. Derfor skal du kraftigt overveje om du ikke også ønsker, at få lederne i din virksomhed i udvikling.

 

Det er jo tydeligt at se, at der kommere flere og flere uddannelser til og flere og flere får høje uddannelser, dette sker i langt højere grad end det gjorde for bare 15 år siden, derfor hersker der en frygt for, at folks uddannelser simpelthen bliver forældede og at generation X bliver udkonkurreret på arbejdsmarkedet.

 

Selvfølgelig ønsker virksomheder at have højtuddannede mennesker på arbejdspladsen, men samtidig ønsker de også at have folk med erfaring, og man må bare erkende at folk som fornyligt er blevet uddannet, ikke har det samme omfang af erfaring som den ældre generation. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at ledere bliver ved med at udvikle sig i takt med samfundet.“read more…”