Category Archives: Kloakservice

Kloakrensning – en del af vedligeholdelsen

Før i tiden var en by et virkelig klamt sted, hvor folk primært var, for at finde arbejde. Der er historier fra Paris, hvor man ofte tømte toiletspanden ud af vinduet, hvorfor der må have været en ram stank i de smalle gader. I dag tager vi affaldshåndtering og servicering af kloakken meget seriøst. Bor man eksempelvis i København, kan det måske være irriterende og larmende når skraldemanden eller en af de store slamsugerbiler kommer kørende, eller endnu værre; skal arbejde ude foran ens vindue, men vi bør sætte pris på, at de gør det. Uden dem, ville København snart stå i, ja undskyld sproget, lort til halsen. Vi forbinder slamsugning i København med noget klamt og uhumsk, men vi burde i virkeligheden forbinde dem med det modsatte, da det er dem der sørger for at der ikke lugter, og at vi ikke behøver at kigge på vores affald.

Kloakservice - en del af vedligeholdelsen

Har du ansvaret for en bygning?

Hvis du står for vedligeholdelsen af en bygning, ved du også at kloakservice er rigtig vigtig. Der er forskellige måder at rense og vedligeholde kloakken på. En af disse er en såkaldt tv-inspektion. Navnet står ganske enkelt for fjernsyn (tv), og går ud på, at der bliver sendt et lille kamera ned i kloakken, så problemet kan diagnosticeres nemmest muligt. Her slipper både du, og den der skal ordne kloakken for at skulle ned og kigge, hvilket både tager tid og er en mindre fleksibel løsning, end når det bliver udført med et kamera. TV-inspektionen giver dig ligeledes en mulighed for at undersøge dele af kloakken der ellers ville være svære at komme til.

Reparation og udskiftning

Det er en stor og besværlig opgave at rense en kloak, og til dette har du brug for en autoriseret kloakmester. Rensningen kan afhjælpe problemer såsom tilstopning. En rensning kan ligeledes sikre dig imod skader i fremtiden, hvilket er en af de helt store fordele ved at få kloakken serviceret inden noget går i stykker. Det er op til den enkelte kloakmester at vurdere, hvad der er den bedste løsning på dit problem, det kan nemlig sagtens være en kombination af reparation, kloakspuling og kloakrensning.

Hvis du har en stoppet kloak, eller hvis du har problemer med at afløbet dræner langsomt, så kan en kloakrensning være en rigtig god idé. Så sæt pris på kloakken og få den ordnet og serviceret, hvis der skulle ske noget med den. Vi er alle afhængige af, at du gør.

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf: 78 77 17 09