Category Archives: køleløsninger

Stil høje krav til dit kølerum

Når og hvis man som virksomhed skal erhverve sig et kølerum, så kan det være en god idé at stille rigtig mange krav, fordi de i dag er så avancerede i deres funktion, design og form. Nedenfor giver vi dig informationer om det helt rigtige kølerum, så du ikke behøver at famle i blinde, når du skal have et kølerum. Der findes adskillige producenter af klima- og køleløsninger, så du skal bare sørge for at finde den rette og forhøre dig om mulighederne.  Er du interesseret? Så læs med her. 

Krav til kølerum

Brugervenlighed og funktion

Først og fremmest er et godt og professionelt kølerum karakteriseret ved at være nemt at bruge. Det skal være nemt at åbne kølerummet. Dette kan måske lyde som en banalitet, men man kan blive overrasket over, hvor mange kølerumsdøre der låser sig fast af den ene eller anden grund. Dette skyldes ofte forskellen på temperaturen uden for kølerummet. Det er altså helt grundlæggende at kunne lukke og åbne rummet når som helst forholdsvist nemt og gnidningsfrit. Dernæst skal det være nemt at regulere temperaturene i kølerummet. Dette er især vigtigt, da der er så mange lovmæssige krav om temperaturer, især når det gælder mad- og drikkevarer. Der findes rigtig mange krav til temperaturen i et kølerum, og derfor er det højst nødvendigt at overholde disse krav, hvis man vil slippe for at betale dyre bøder. Stikprøver bliver indsamlet løbende, så derfor er det fordelagtigt at kunne regulere temperaturen på en nem, hurtig og effektiv måde. Dette hænger også sammen med dørens åbne- og lukkemekanisme. Hvis ikke man har mulighed for at åbne og lukke døren hurtigt og nemt, så kan temperaturen hurtig ændre sig i et kølerum. Af denne grund kan det være nødvendigt, at tage fat i en professionel producent af kølerum, og forhøre sig om mulighederne. Når man tager fat i producenten, så er det helt grundlæggende at stille høje krav til alle ovenstående faktorer.

Pris

Pris og kvalitet hænger i mange tilfælde sammen, og det samme gælder gode og moderne kølerum. Hvis man gerne vil have et kølerum, hvor funktion, design og form hænger sammen, så skal man også betale for det. Til gengæld kan et godt og dyrt kølerum spare virksomheden for rigtig mange penge på den lange bane. Både fordi det ikke går i stykker, men også fordi man slipper for at betale bøder for ikke at være lovpligtig. Dernæst vil et godt kølerum gøre din hverdag nemmere, især hvis man har med mad at gøre. Kontakt en producent allerede i dag, og forhør dig nærmere om dine muligheder. Husk at stille krav til producenten. Held og lykke.

Dankøling A/S
Islevdalvej 41
2610 Rødovre
70 25 94 50