Category Archives: Solafskærmning

Tag kontrol over lysindfaldet i dit hjem

Når det gælder dit hjem, så har du garanteret selv stået for indretningen i rummene. Med en indretning du kan lide, bliver det et rart hjem at opholde sig i. Har du selv været involveret i byggeprocessen i dit hus, så har du selvfølgelig også valgt de løsninger, som du synes bedst om og i de materialer, som du bedst kan lide. Lyset kan vi til dels styre med lamper og vinduespartier. Især er det blevet populært med store glasfacader, så lyset og naturen bringes ind i stuen. Men solen kan sommetider overophede rummet eller blænde – og så er det en god idé med solafskærmning.

 

Hvorfor vælge solafskærmning?

Der er flere grunde til, at indvendig solafskærmning er en god løsning til dit hjem. Selvom solens stråler har mange gavnlige effekter på vores humør og helbred i form af varme stråler og D-vitamin, så kan den desværre også virke generende til tider. Skinner solen kraftigt, kan rummet hurtigt blive overophedet. Dette gør, at det bliver ubehageligt at opholde sig der, og kan forårsage hovedpine og uoplagthed. Vi vil gerne have solen i moderate doser og her er solafskærmning den ideelle løsning, for dig der gerne vil sikre et godt indeklima.

Med solafskærmning kan du selv kontrollere mængden af lys og varme i dit hjem. Derfor lukker du ikke helt af for solens varme stråler, men regulerer dem blot i passende mængder alt efter vejr og humør. Udover overophedning beskytter solafskærmningen også mod blænding, hvilket kan virke meget generende for øjnene.

 

Flotte, moderne løsninger

Lad os lige vende tilbage til indretningen. Du vil selvfølgelig ikke have grimme afskærmningsløsninger i dit hjem, hvilket du heller ikke behøver. Heldigvis findes der mange flotte og moderne løsninger til solafskærmning. Løsninger kan være persienner i træ eller aluminium, insektnet hvor du dermed samtidig slipper for insekter, eller gardiner som kan fås både som lamelgardiner, panelgardiner til mørklægning eller rullegardiner. Mulighederne er mange, og de kan endda fås med tilbehør som f.eks. automatik.

Vælger du en løsning der passer til dine vinduer og din indretning, vil solafskærmningen uden tvivl kun blive en glædelig tilføjelse til dit hjem. Sørg blot for at vælge afskærmning, der matcher boligens stil og de vil derfor bidrage dekorativt og æstetisk til rummet. Samtidig er indvendig solafskærmning også nemmere at håndtere end en udvendig løsning, så du får ingen besvær med at skærme for de generende stråler.

 

Mida Gardiner ApS

Engtoftevej 21

9000 Aalborg

60118281