Category Archives: akupunktur

Akupunktur kan hjælpe alle – også dig!

Nogle personer er stadig skeptiske over for akupunktur og anser behandlingsmetoden som alternativ. Delvist har de ret, hvis der er tale om akupunktur, som udføres af uautoriserede fagfolk, men hvis der er tale om den medicinske akupunktur udført af autoriserede fagfolk, så er den altså god nok!

 

Det kan medicinsk akupunktur

Der er evidens for, at den medicinske akupunktur virker. Videnskabelige studier dokumenterer effekter for, at akupunktur er en meget effektivt behandling. Gennem den moderne viden om patologi og neurofysiologi er akupunktur i stand til at smertestille og behandle fysiske og psykiske komplikationer. Den medicinske akupunktur virker derfor, mens den kinesiske akupunktur i højere grad bygger på idéer om at opnå balance mellem energier i kroppen.

 

Det kan den medicinske akupunktur gøre for dig

Har du muskelømhed? Har du også hævelser i kroppen? Eller lider du af hælspore? Så er akupunktur noget for dig. Gennem frigivelsen af endorphiner, som er kroppens naturlige smertedæmper, vil det være muligt at få ophævet muskelømhed, samtidig med at der forebygges mod, at du udvikler kroniske smerter. Gennem dannelsen af kortisol er det muligt at nedbringe de hævelser, som du måtte døje mig. Akupunktur får således stimuleret dannelsen af endorphiner og kortisol, som tilsammen er i stand til at afhjælpe og forebygge mod fysiske skavanker. Således mindskes behovet også for brug af lægemidler, så du undgår at bruge penge på medicin samt udsætte din krop for medicinens bivirkninger.

Sover du dårligt? Er du ikke helt glad for tiden? Eller lider du af angst eller en depression? Så kan akupunktur også hjælpe dig med dette! Ved at fjerne de fysiske skavanker vil du generelt få øget følelsen af velvære. Du vil få sovet bedre om natten, hvilket også forbedrer humøret.

Akupunktur kan således hjælpe dig med at komme ind i en god cirkel, hvor du har det bedre – både som følge af de fysiske og psykiske fordele, som akupunkturen medfører.

 

Find din autoriserede behandling til medicinsk akupunktur

Der findes flere autoriserede behandlinger i akupunktur landet over. Mange kunder foretrækker at kombinere akupunkturen med andre behandlinger. Det kan eksempelvis være massage til at øge velvære og smertelindre yderligere. Det kan også være fysioterapeutiske behandlinger, hvis der er brug for yderligere fokus på din fysiske tilstand. Akupunktur kan også kombineres med et personligt træningsforløb. Mulighederne er derfor mange, så tag kontakt til et populær center med akupunktur i Ballerup, hvor du kan få tilrettelagt et behandlingsforløb,som passer til dit individuelle behov.

fysioterapien.dk

Centrumgaden 1

2750 Ballerup

44653618