Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Category Archives: Anhængertræk montering

Olieskift, anhængertræk montering og udskiftning af kobling – alt det kan din mekaniker hjælpe med

Et autoværksted med dygtige og erfarne mekanikere udbyder et stort sortiment af forskellige ydelser. Det er derfor muligt at få hjælp til alt fra serviceeftersyn til udskiftning af dæk og montering af anhængertræk. Det er vigtigt at få bilen synet, så den fungerer optimalt. Gennem udskiftninger og montering af genstande er det muligt at opdatere bilen, så den virker i mange år fremover uden problemer.

Olieskift på bil

Generelle ydelser

En sløv bremse eller et manglende lys kan hurtigt få store konsekvenser på en mørk vej. Det er altafgørende, at bilen kommer til serviceeftersyn – inden problemerne opstår. Til serviceeftersynet vil alle bilens funktioner blive undersøgt for at sikre, at alt fungerer optimalt. Det er både for at sikre bilistens egen sikkerhed samt medtrafikanternes sikkerhed. Ved at tilmelde bilen til en service- og reparationsaftale kommer bilen regelmæssigt til eftersyn, så bilen lever op til sikkerhedskravene i Danmark. Aftalen sikrer derudover, at bilen vil blive repareret med det samme, så bilen hurtigt er klar til ansvarsfuld kørsel på vejene igen. Der vil blive stillet en lånebil til rådighed, hvis reparationen er tidskrævende. Det er også muligt at få skiftet sommer- og vinterdæk i forhold til årstiden, hvilket hurtigt kan skiftes. Det kræver derfor kun et minimal tidsforbrug at få bilen optimeret, så sikkerheden er i top.

Udskiftning og montering

De typiske udskiftninger er forrudeskift grundet stenslag i ruden. Der er også ofte brug for ny udskiftning af kobling, tandrem og bremser, som slides i takt med bilens alder og antal kørte kilometer. Der kan også monteres nye genstande, hvis der ønskes en opgradering af bilen. Den mest populære tilføjelse til bilen omhandler praktisk anhængertræk montering, som giver mulighed for, at der kan kobles en anhænger til bilen. Det er også populært at få udført airconditionservice, så bilens temperatur hurtigt kan blive justeret efter behov. Uanset valg af opgradering og udskiftning af bilens dele står autoværksteder til rådighed for at hjælpe med alt inden for området.

Vær i god tid

Ved at udskifte koblingen, tandremmen og bremserne med enten nye dele eller brugte reservedele bliver bilens funktionalitet øget, da mekanikeren får bilen til at fungere optimalt. Det er på den måde muligt at beholde en ældre bil ved at lade en mekanikere optimere bilen. Under serviceeftersynet bliver der holdt øje med bilen, så problemerne kan opdages i god tid. Det er således muligt at undgå akutte problemer, hvor bilen pludseligt ikke virker. Problemer med bilen kommer altid ubelejligt. Det er derfor en god idé at følge mekanikerens råd og følge serviceeftersynene. Det gælder også for skift af dæk. Ved at få skiftet til vinterdæk, inden sneen falder, slipper bilisten for at køre på glatte veje, hvor sikkerhedsniveauet er lavt. Mekanikeren kan og vil gerne hjælpe med alt til bilen – det kræver blot, at bilisten afleverer bilen hos autoværkstedet.

K2 Biler
Ledøjetoften 20
2765 Smørum
Tlf: 26 70 09 84