Category Archives: julegave

Firmagaver – forkæl dine medarbejders søde tand

Lækker chokolade

Synes du efterhånden at dine ansatte fortjener en lille gave, men kan du ikke rigtigt finde ud af hvad det skal være? Det er meget normalt, at give en biografpakke, en form for goodiebag eller en blomst. Nogle giver også slik og chokolade. Men synes du dette er lidt for almindeligt, og vil du gerne give noget bare en lille smule mere personligt, så dine ansatte og kollegaer ved at du tænker på dem? Så kan du nu få designet dit helt eget delikate og elegante håndlavede chokolade.

Du kan helt selv designe det, med hvad du end tænker passer til dine ansatte. Du kan selv vælge, om alle chokoladerne skal være ens, eller om de skal være forskellige. Har du tid og overskud til at planlægge det og være opfindsom, kan du vælge at få lavet et individuelt spiseligt motiv eller tekst til hver enkelt, eller du kan blot vælge at få lavet et flot og uimodståeligt stykke chokolade med firmaets logo. Du kan også vælge at få designet forskellige former, og benytte forskellige smage.

Hvis der er en ansat i din virksomhed, som skal have en bonus eller lønforhøjelse, kan du vælge at fortælle personen det på en lidt mere sjov og utraditionel måde. På disse speciellavede chokolader, kan du nemlig vælge at få lavet en QR-kode, selvfølgelig lavet i spiseligt blæk. Denne QR-kode kan du så få lavet på den måde, at den henviser til en side, hvor du informerer om bonussen eller lønforhøjelsen. Når den ansatte modtager denne chokolade, og derefter har scannet QR-koden med sin smartphone, vil han eller hun komme direkte til siden, og opdage den vidunderlige nyhed.

Synes du, at dine ansatte trænger til en dejlig og hyggelig aften i festligt lag, kan du også vælge at benytte QR-koden, som en invitation til en firmafest. Når de scanner koden, vil en invitation med dato og sted komme op på deres skærm. Det er helt op til dig selv, at beslutte dig for hvordan disse chokolader skal laves, når du vil forkæle dine ansatte og kollegaer. Du kan sagtens bruge dem i form af QR-koden som beskrevet. Men synes du blot de trænger til en lille smule forkælelse, som de kan nyde når de kommer hjem efter en lang arbejdsdag, er det en god mulighed, at få lavet disse lækre og unikke, personlige chokolader. Dine ansatte vil sætte pris på det, og de vil vide at du er betænksom omkring dem.

 

 

Choko Choko Yeah
Hyldegårdsvej 4-6
2920 Charlottenlund
Tlf: 34 10 15 15