Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Category Archives: personlige ejendele

Tre fordele ved at hyre et professionelt flyttefirma

Flytning

Hvis du bor i København eller omegn og står overfor en flytning, har du givetvis overvejet, om du selv skal forestå flytningen, eller om du vil indhente hjælp fra et godt flyttefirma nær København. Her er tre gode grunde til at vælge den professionelle løsning.

 

Optimale flyttematerialer

Når du skal flytte, handler det ikke blot om at transportere genstande fra ét sted til et andet. Dine ejendele har affektionsværdi for dig – det er dine ting, dine minder, dine arvestykker. Derfor er det meget vigtigt, at transporten foregår så sikkert som overhovedet muligt. Hvis du benytter dig af flyttekasser og indpakningsmaterialer af høj kvalitet, kan du undgå, at noget går i stykker undervejs. Mange flyttefirmaer stiller flyttekasser til rådighed og står klar til at rådgive dig, hvis du har brug for yderligere materialer – eksempelvis til særligt skrøbelige genstande såsom service, vaser og billedrammer.

 

Gratis forsikring af dine ejendele

Selvom det professionelle flyttefirma er ekspert på sit område, og dets medarbejdere er erfarne og specialiserede, kan der opstå uheld. At få beskadiget dine personlige ejendele under flytningen er både ubehageligt og upraktisk. Derfor vil et reelt og professionelt flyttefirma stille gratis forsikring til rådighed, så du er sikret på den bedst mulige måde. Det vil sige, at du får alle omkostninger dækket, hvis der mod forventning skulle opstå en skade. Det gælder ikke blot skader på dine ejendele, men også eventuelle skader på din gamle eller nye bolig (eller dine virksomhedslokaler). Hvis dørkarmen eller gulvet bliver ridset, hvis et vindue bliver knust eller hvis der sker mere alvorlige skader på for eksempel vandrør, vil flyttefirmaets forsikring dække udgifterne. Dette sikrer dig den mest trygge flytning, og bevirker naturligvis også, at du kan føle dig i sikre hænder undervejs i forløbet.

 

Undgå arbejdsskader

Det kan være sin sag at flytte en hel boligs eller virksomheds inventar ved håndkraft. Det professionelle flyttefirmas medarbejdere er eksperter i korrekt løfteteknik, og ved at samarbejde med dem kan du selv undgå skader som hold i ryggen og overbelastninger af led. En flytning kan være krævende nok i forvejen uden risikoen for, at du kommer til skade. Derfor er det, ligegyldigt hvor stor en mængde flyttegods du har, en rigtig god idé at lade professionelle medarbejdere om de tunge og vanskelige løft.

Gør dig selv en tjeneste og benyt et anerkendt og populært flyttefirma, når du skal flytte – sådan får du den bedste og mest behagelige oplevelse.

 

 

CT Flyt & Service ApS.

Glentevej 35 B

4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23