Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Category Archives: Konferencelokaler

Sådan kan du holde et arrangement for mange mennesker

At holde et stort arrangement er ikke ligetil. Du tænker måske, at du bare skal have menneskerne samlet på et enkelt sted, og at tingene derfra går sin gang. Det er desværre ikke tilfældet. Når der afholdes store arrangementer som fester, konferencer eller større møder, har gæsterne en forudindtaget holdning til, at der vil være visse elementer til stede. Det gælder først og fremmest ting som drikkevarer, borde og stole, gode toiletforhold samt tag over hovedet.

Skal du holde en konference, kan det være klogt at holde det i selskabslokaler eller konferencecentre. Der findes gode konferencelokaler i Køge såvel som i resten af Danmark. Her har personalet erfaring med denne slags arrangementer. Ved konferencer er der et program, der skal følges af såvel gæster som personale. Programmet er aftalt på forhånd, og det planlægges mellem dem, der afholder arrangementet, og dem der sørger for, at det forløber korrekt.

Sådan kan du holde et arrangement for mange mennesker

Personen, der står for afholdelsen af arrangementet er typisk en fra det firma eller den organisation, der afholder konferencen. Han eller hun er derfor tovholder på programmet, og i sidste ende er den denne person, der er ansvarlig for ændringer med videre. Denne person vil derfor henvende sig til personalet på konferencecenteret, hvis der er ændringer i planen, og frokosten eksempelvis skal udskydes i en halv time. Ved en konference er det altså også nødvendigt at sørge for forplejning til gæsterne. Forløber konferencen over flere dage, skal man tage stilling til, om man også vil sørge for overnatning til gæsterne.

Står man ikke med en hel konference, men nærmere et møde, man dog godt ved, vil vare op imod en dag, kan man ligeledes sørge for forplejning til mødedeltagerne. Der findes ligeledes indbydende mødelokaler rundt omkring i landet – Køge inkluderet. Her kan man vælge at bestille mad og drikkevarer udefra, eksempelvis fra et catering-firma. De vil levere det hele, så man ikke selv skal sørge for, at mødedeltagerne får slukket tørsten og bliver mætte. Inviterer man til et længere møde, er det god skik at sørge for deltagerne, og det gælder altså forplejning såvel som gode omgivelser. Derfor vælger flere derfor at benytte sig af denne model, hvor der lejes et lokale, hvor forplejning i form af mad og drikkevarer bliver leveret af enten stedet eller af et catering-firma. Det giver et godt resultat for alle, fordi de involverede parter så kan have fokus på mødet.

Theilgaards Selskabslokaler
Theilgaards Torv 6
4600 Køge
Tlf: 56 63 91 00