Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Category Archives: Priser tandbehandlinger

Faste og frie ydelser hos tandlægen

En af de ting som mange frygter ved tandlægen er nok regningen. Det er desværre blevet en dyr fornøjelse at gå til tandlægen, men priserne dækker også over alle de omkostninger der er i forbindelse med den indkøbte teknik, og den tid der bruges på behandlingen. Det kan dog godt betale sig at tjekke priser hos forskellige tandlæger, da man ofte kan få en bedre pris hos den ene end hos den anden.

Priser på behandlinger

Grundet den overenskomst med Dansk Tandlægeforening og Den offentlige sygesikring, som alle tandlæger er en del af, er priserne på mange behandlinger fastlagt. Behandlinger hvor prisen er fastlagt kaldes faste ydelser, fordi de er ens hos alle tandlæger. Faste ydelser er en god måde for dig som patient, at få den rigtige pris på en behandling, så du ikke bliver snydt. Det er også en måde hvorpå det bliver sværere for de enkelte tandlægeklinikker at tiltrække kunder kun ved hjælp af pris. Selvom tandlægen kan være en dyr fornøjelse, er det også værd at skænke kvaliteten, af den behandling man får, en tanke. For hvis behandlingen er billig, men ikke holder, vil det i sidste ende bedre kunne betale sig, at købe den behandling, der lige koster det ekstra. Hvis du bor i Københavnsområdet og søger en tandlæge, som har faste ydelser bør du se efter en troværdig og engageret tandlæge på Frederiksberg, da der i området, findes mange gode tandlæger.

Faste og frie ydelser hos tandlægen

Ud over de faste ydelser er der noget, som hedder frie ydelser. De frie ydelser dækker over de ydelser, som den enkelte tandlæge selv bestemmer prisen på. Det er ved disse ydelser det kan betale sig, at opsøge forskellige tandlæger og se hvad prisen på behandlingen er. Grunden til at der ikke er faste priser på disse ydelser, er at det er meget individuelt fra patient til patient, hvilken form for behandling der kræves. Det er også meget individuelt hvilken slags løsning der er den bedste for den enkelte patient og dermed varierer prisen. Det er således også derfor, at mange priser på tandlægens hjemmeside er i intervaller, da man ikke kan forudsige prisen helt præcist.

Du skal altså tjekke om din tandlæge overholder priserne på de faste ydelser og undersøge priser hos forskellige tandlæger ved de frie ydelser. Hvis du søger en tandlæge nær Vesterbro med fair priser og god behandling, burde det ikke være et problem, da der heldigvis findes mange kompetente tandlæger i området.

 

Alhambravej Tandlægerne
Alhambravej 1
Frederiksberg C
33 22 46 16