Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Category Archives: rengøring

Sådan finder du et godt rengøringsfirma i København

Find rengøringsfirma

 

Hvordan finder du et godt og professionelt rengøringsfirma i København? Sagen er, at der er mange firmaer at vælge imellem, men hvorfor ikke sikre dig, at du får den bedste service, når du skal hyre erhvervsrengøring i København?

“read more…”

Søger du en vicevært til din boligforening?

Vicevært

Det kan være svært at finde den helt rigtige ejendomsservice og vicevært i København til din boligforenings ønsker og behov. Han eller hun skal kunne varetage mange forskellige opgaver til perfektion, for at tilfredsstille den enkelte kunde, hvad enten du mangler hjælp i din boligforening, kontormiljø, eller lignende.

I en ejendom er det vigtigt, at der er rent og pænt. Dette giver både glade beboere samt et bedre miljø. Hos TipTop Ejendomsservice kan vi varetage alt fra havearbejde, snerydning, trappevask og kontorrengøring for dig i hele Storkøbenhavn.

Vi vil gerne tage del i vores gårdhave – hvordan gør vi det?
Når man bor i lejlighed i en storby som for eksempel København, er det ikke altid, at man har mulighed for at have sin egen have. Derfor er der som bekendt mange, der selv ønsker, at stå for at gårdhaven ser pæn og velsoigneret ud. Hvis man bor med børn i en boligforening, med andre børn, kan det være en rigtig god måde at samles og lave aktiviteter sammen på. Nogle vil dyrke krydderurter i små potter eller i bed, nogle kan plante blomster i bedene og passe dem gennem blomstersæsonen, nogle vil allerhelst være fri og skiftes måske til at slå en lille plæne der er tilknyttet gårdhaven, sammen med andre af de beboere, der ikke ønsker at tage del i det kreative havearbejde.
Det er dog bestemt ikke alle boligforeninger, der kan fungere gnidningsfrit på denne måde. Men fortvivl ej, vi har løsningen til dig hos www.tiptop-ejendom.dk. Vi kan stå for alt det praktiske som skal gøres, for eksempel at slå græsset, mens I, som har lyst, stadig kan passe og pleje Jeres bede, potter og planter. Vores udendørs services kan variere præcis efter Jeres behov. Vores viceværter i København, Østerbro og omegn er vant til, at de fleste boligforeninger er større lejlighedskomplekser og kan derfor varetage opgaverne med høj kvalitet og ikke mindst en perfektionistisk hurtighed.

Hvordan kan vi få præcis det vi har behov for?
Som beskrevet, er det muligt at lave individuelle løsninger, da ingen boligforeninger er lig hinanden. Besøg vores hjemmeside og få et uforpligtende online tilbud, der tilgodeser netop Jeres behov og ønsker, for boligforeningen. Mangler i en fast vicevært eller blot småopgaver der hen ad vejen skal ordnes, kan vi uden problemer løse opgaverne.