Category Archives: Fysioterapeut

SuperSole – Det nye supplement til fysioterapi

Fødderne er kroppens fundament. Det betyder, at problemer i fødderne forplanter sig til resten af kroppen. En forkert fodstilling eller uhensigtsmæssig belastning af fødderne kan give skævheder i kroppen, som kan føre til smerter og ubehag. Derfor er det vigtigt, at du giver dine fødder den bedst mulige støtte og komfort. SuperSole-konceptet er et nyt supplement til fysioterapi, der hjælper med at aflaste fødderne – og dermed resten af kroppen.

Hvad er SuperSole?

SuperSole er en indlægssål, som formes og tilpasses efter den enkelte fod. Sålerne bruges til at mindske smerter og skævheder i kroppen, der relaterer til fødderne. En fysioterapeut undersøger fødderne og vurderer, om indlægssåler kan afhjælpe problemerne. Hvis det vurderes, at SuperSole kan gavne, opvarmes sålerne og placeres på en såkaldt ”molding stand”. Herefter træder patienten op på sålen, som formes efter fødderne. Sålerne kan genopvarmes mange gange, hvilket betyder, at der kan korrigeres efter behov, indtil sålerne passer lige netop til dine fødder.

Supersole

SuperSole findes til alle skostørrelser, og der findes 5 varianter, der er designet til det enkelte behov og den enkelte fodtype – en til dagligdagsbrugeren, en til idrætsudøveren, en til ekstremløberen, en til diabetikeren, den overvægtige eller den gigtplagede og en til de særligt smalle eller brede fødder.

Hvad kan SuperSole?

SuperSole indlægssåler kan afhjælpe en lang række problemer, der relaterer til problemer i fødderne. Problemer i knæ, ryg og hofte kan stamme fra problemer i fødderne som hulfod, nedsunken forfod, hælspore, platfod, svangseneirritation< eller lignende årsager. Med SuperSole får du den bedst mulige støddæmpning, støtte og komfort til dine fødder, så du er sikret et solidt fundament for resten af din krop.

Hvor kan jeg prøve SuperSole?

Det kræver uddannelse at arbejde med SuperSole-konceptet. Uddannelsen består af 3 kurser fordelt på 15 lektioner. På kurserne læres der om forskellige fodtyper- og stillinger og om sammenhængen mellem kroppens struktur og funktion. Så med den rette behandler kan du være sikker på, at du får den sål, der passer bedst til dig.

Behandling med SuperSole indlægssåler vil typisk blive foretaget af en fysioterapeut, som besidder den relevante uddannelse og træning. Hvis du oplever smerter, der kan skyldes problemer i dine fødder, kan du for eksempel finde en fysioterapeut nær Søborg, der er kan hjælpe dig med at vurdere, om en indlægssål kan føre til forbedring. Så hvis du søger supplement til fysioterapi i Lyngby-området, er SuperSole måske løsningen. Hos din fysioterapeut kan du høre nærmere om muligheden for at prøve SuperSole-konceptet.

Buddingevej Fysioterapi
Buddingevej 199
2860 Søborg
45 88 66 90