Category Archives: jukebox udlejning

Tre gode grunde til at jukeboxen stadig er in!

Et farvestrålende udseende, massevis af skiftende plader og en autentisk programtavle. Således huskes en jukebox vel nok bedst.

For mange kan en jukebox synes som en musikafspiller, der for længst er blevet overhalet indenom af mere moderne og teknologisk avanceret udstyr. Men – om man vil det eller ej – hænger jukeboxen stadig med i kapløbet, når der skal vælges musikkilde, og det kan kun forklares med én ting; jukeboxen kan noget særligt!

Inbooking, som er specialister i musik og underholdning til alle typer af fester, har fingeren på pulsen. Her finder du markedets bedste jukebox udlejning, som gang på gang sikrer, at musikken til diverse fester er en succes!

jukebox til fest

Er du ikke overbevist? Så bliver du det nu

Det er en kendsgerning, at mange opfatter jukeboxen som en ting, der hører fortiden til. Men ikke desto mindre synes efterspørgslen aldrig helt at falde på denne unikke kilde til god musik.

Uanset, om du er vild med jukeboxen, eller har brug for mere overtagelse, får du her tre gode grunde til, at jukeboxen stadig er in:

  1. Med en jukebox kan du se frem til et stort udvalg af musik til en lav pris. Det er således en billig løsning for dig, som gerne vil holde en god, men knap så omkostningsfuld fest eller blot ønsker at bruge pengene på noget andet. Kort fortalt: Du får valuta for pengene!
  1. En jukebox er en musikalsk aktivitet. Når du lejer en moderne dj eller et mobildiskotek er der en specifik person, som har ansvar for musikken. Dette kan i mange tilfælde være fordelagtigt, men ikke desto mindre er det ofte tilfældet, at dine gæster finder det underholdende at gå op til jukeboxen og finde frem til netop den sang, de allerhelst vil høre. At leje en jukebox er således med til at involvere dine gæster i, hvordan festen og musikken skal udvikle sig.
  1. En jukebox kan spille akkurat den musik, du ønsker. Dette gør sig gældende uanset om der er tale om klaverakkompagnement til medbragte sange, dansemusik eller afdæmpet musik under spisningen. Og så er det tilmed intet personale, som slukker musikken kl. 02. Der kan altså høres nye og gamle hits til den lyse morgen!

Lad festen begynde

En jukebox er en nem og bekvem løsning til både bryllup, firmafest, fødselsdag og julefrokost, og det er endda muligt at få den i et design, der matcher netop dine ønsker.

Ønsker du ikke, at alle kan bestemme hvilken musik, der skal spilles, kan du tilmed opsætte jukeboxen på en sådan måde, at det kun er dig, der kan styre musikken.

Med andre ord er der altså kun fordele ved at leje en jukebox til din næste fest!

INMUSIC
Skanderborg 8660
Adelgade 102A
29 92 20 90