Har du brug for inspiration til dit næste arrangement?

paintball til teambuilding

 

 

Med tiden er det blevet mere og mere populært at arrangere firmaarrangementer for en virksomheds medarbejdere for at ryste dem sammen og bidrage til den gode stemning. Det kan være utroligt givende, hvis man ønsker at bringe medarbejderne sammen i uvante rammer, hvor man kan få lov til at lære hinanden at kende på en anden måde end man kan på kontoret. Teambuildingøvelser kan fungere som en isbryder, hvis man har en virksomhed, som er karakteriseret ved stor diversitet, hvor medarbejderne hverken har den samme kultur, personlighed eller de samme kompetencer. Trods dette kan det være svært helt nøjagtigt at vide, hvor og hvilke aktiviteter, der kan være givende for ens egen virksomhed. Nedenfor giver vi dig to bud på aktiviteter, som kan bruges som inspirationskilde til jeres næste firmaaktivitet. Ligger din virksomhed i nærheden af Vejle kan du med fordel undersøge mulighederne for teambuilding i dit lokalområde, da der her er meget forskelligt at vælge imellem.

 

Paintball

 

Spænding, adrenalin og strategi er alle ord, der beskriver et paintball arrangement. Vælger man at tage booke sådan et arrangement kan det først og fremmest være med til, at medarbejderne får en styrket sans for hvad det vil sige, at handle, kommunikere og eksekvere som en samlet enhed. Paintball simulerer rigtig krig, som vi alle har en idé om hvad er – uanset om man har set film, hørt fortællinger eller kender nogen, der har oplevet en rigtig krig. Det grundlæggende inden for denne teambuildingøvelse er, at man har deles op i to hold, der skal dyste mod hinanden. Denne dynamik er vigtig, hvis man gerne vil skabe et stærkt kollektiv. Det viser sig, at den kollektive identitet bliver stærkere, hvis man har en “fjende”, en trussel eller noget, som man sammen kæmper imod. Man skal både benytte sig af effektiv kommunikation, men også strategi, hvis man vil stå tilbage som sejrherre. Derfor er denne øvelse helt klart en af de mest givende for en virksomhed, som gerne vil skabe bedre samhørighed blandt medarbejderne.

 

Madlavning

 

Mad og madlavning er en universel ting, der binder alle mennesker sammen. De fleste mennesker forbinder et køkken med et sted, hvor man mødes under mere uformelle rammer og hvor man kan snakke mere løst om tingene. Det kan derfor være en rigtig god måde at skabe stærke personlige bånd mellem medarbejdere, hvor der både er elementer af hygge, et fælles formål og dialog. Firmaarrangementer er udbredt i Århus, og du kan med med en søgning på Google hurtigt finde frem til mange interessante aktiviteter i dette område. 

 

 

Fabriksevent

Sønderbrogade 34

7160 Tørring

75 80 10 08