Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Sådan finder du et godt rengøringsfirma i København |
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Sådan finder du et godt rengøringsfirma i København

Find rengøringsfirma

 

Hvordan finder du et godt og professionelt rengøringsfirma i København? Sagen er, at der er mange firmaer at vælge imellem, men hvorfor ikke sikre dig, at du får den bedste service, når du skal hyre erhvervsrengøring i København?

 

Hvis du skal bruge professionel rengøring til din virksomheds lokaler, eller til erhvervslokaler som du lejer ud, ved du også, at det kræver professionel service og omhyggelighed, hvis kvaliteten af rengøringen skal være i top. Typisk vil opgaven kræve daglig rengøring på helt specifikke tidspunkter af døgnet, nemlig om aftenen, hvor lokalerne ikke er i brug. Hvis rengøringen på nogle tidspunkter skal foregå, mens der er personale i bygningen, som bruger de områder, der skal gøres rene, kræver det personale, der er diskrete og ikke forstyrrer unødigt. Kvaliteten af selve rengøringen skal også være i top. Når det drejer sig om rengøring af arbejdsområder, som dagligt bliver brugt af mange mennesker, er det vigtigt, at rengøringen er effektiv og hygiejnisk, ellers kan det have alvorlige konsekvenser i form af syge medarbejdere.

 

Hvordan vælger du rengøringsfirma?

 

En tommelfingerregel er at gå efter firmaer, som har et godt, professionelt ry. Du kan starte med at tjekke firmaernes hjemmesider og se, hvad deres tidligere og nuværende kunder siger om dem. Selvfølgelig vil der kun være positiv omtale, som bliver vist på deres hjemmeside, så du kan også vælge at søge på forskellige andre sider for at få et godt overblik over, hvad andre har af erfaringer med deres service og hvad deres generelle omdømme er.

 

Dernæst bør du kigge på, hvad de reelt set tilbyder. Hvis du har brug for fleksibel rengøring tilpasset til dine særlige omstændigheder, for eksempel i form af specialrengøring, rengøring på særlige tidspunkter eller af varierende omfang, bør du forhøre dig hos firmaet, om de kan levere dette. Har du for eksempel brug for særlig rengøring af mødelokaler på bestemte dage, skal du have fast vinduespudsning inkluderet, eller måske noget helt tredje, så spørg om det er noget, de kan sørge for. Spørg ind til prisen, men husk, at der ofte er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Dermed ikke sagt, at du ikke sagtens kan finde god rengøring til en fornuftig pris, det vil som regel ikke være et problem, men forvent ikke, at du kan få den bedste service, hvis prisen er helt ekstremt billig – arbejdet vil som oftest være derefter.

 

Rengøringsmetoder

 

En anden ting du kan kigge på, er deres rengøringsmetoder. Bruger de miljørigtige rengøringsprodukter eller produkter, der ikke blot er effektive til rengøring, men som samtidig ikke skaber et dårligere indeklima på grund af for meget kemi, er som regel at foretrække. Det er igen noget, du kan spørge ind til, når du kontakter firmaet.

 

Danborg Rengøring
Ulrik Birchs Allé 12, 3. th.
2300 København S
60 80 06 65