Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Usynlige bøjler til diskret tandretning |
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cobraleif.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Usynlige bøjler til diskret tandretning

Diskret tandretning

I dag er tandretning ikke længere lig med store, synlige og generende bøjler. Med udviklingen af usynlige bøjler er det muligt at få rettet sine tænder på diskret vis – og dermed opleve færrest mulige gener under tandretningsprocessen.

Denne form for tandretning er en moderne tandretningsteknik udviklet med det formål at gøre tandregulering både mere effektivt og bekvemmeligt. Hos en moderne tandlæge med adresse i både Frederiksværk og Jyllinge kan du høre mere om, hvordan du kan få rettet dine tænder med usynlige bøjler.

Hvordan virker de usynlige bøjler?

Usynlige bøjler er bøjler, der er fremstillet i et særligt plastmateriale. Dette plastmateriale er gennemsigtigt, hvorfor bøjlen er så godt som usynlig på tænderne. Udover at være usynlig er bøjlen også aftagelig. Det betyder, at du modsat traditionelle fastsiddende bøjletyper kan tage bøjlen ud i forbindelse med indtag af mad og drikke. Dette gør bøjlen meget diskret, og hverken du eller folk omkring dig vil lægge mærke til, at du er ved at få rettet dine tænder.

Når du får rettet dine tænder med usynlige bøjler, vil du få fremstillet et sæt af bøjler, som du skal skifte imellem, og som gradvist vil rykke dine tænder i den ønskede position.

Inden tandretningen påbegyndes

De fleste tandsæt kan blive rettet med denne bøjletype. Metoden kan anvendes på skæve tænder, strittende tænder, mellemrum mellem tænderne og flere andre tandstillingsfejl.

Inden du kan komme i gang med at få rettet dine tænder, skal du dog have undersøgt din tandstilling. Dette kan du få gjort hos en kompetent tandlæge tæt på Helsinge, som vil kunne vurdere, hvorvidt dine tænder kan rettes med denne bøjletype.

Behandlingsprocessen – skridt for skridt

Vurderes det, at dine tænder egner sig til at blive rettet med de usynlige bøjler, er du nu klar til at komme i gang.

Først tages aftryk og billeder af dine tænder. Disse skal bruges til at lave et digitalt billede af dine tænders slutposition samt tjene som grundlag for udarbejdelsen af bøjlerne. Når bøjlerne er blevet fremstillet, vil du blive instrueret i, hvordan du skal bruge dem. Du får information om, hvor mange timer de skal sidde i munden i døgnet, samt hvornår du skal skifte mellem bøjlerne.

Herefter vil din brug af de usynlige bøjler gradvist rette dine tænder. Når du når til den sidste bøjle i sættet, er du ved at være ved tandretningens afslutning, og dine tænder vil nu være både flottere og mere harmoniske end før.
Smilklinikken
Jyllingecentret 41
4040 Jyllinge
46 73 03 30

Smilklinikken
Strandgade 24
3300 Frederiksværk